Extra Fotografie Demoversie November 2013
Werkgevers
Kwaliteit en Innovatie
Onze Diplomaroute

Informatie voor werkgevers

De ervaring van uw medewerkers is een diploma waard! 

Bij Rivordiplomaroute kunt u uw medewerkers op basis van werkervaring een officieel erkend mbo-diploma laten halen, veelal zonder opleiding maar op basis van de échte praktijk. Onze diplomaroutes zijn dusdanig ontwikkeld dat uw medewerker op elk gewenst moment kan instromen en dankzij het aantal locaties is er altijd wel een plaats bij u in de regio waar uw medewerker examen kan doen. Na het succesvol doorlopen van de route en het examen ontvangt uw medewerker een officieel erkend mbo-diploma, een waardedocument waarmee u de waardering voor het talent binnen uw organisatie tot uiting laat komen.

Rivordiplomaroute biedt de volgende diplomaroutes aan:

- Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
- Helpende Zorg en Welzijn specialisatie gastouders niveau 2
- Secretarieel Medewerker niveau 2
- Medewerker Logistiek niveau 2
- Monteur Elektrotechniek Installaties niveau 2
- Procesoperator A
- Monteur Mechatronica

 

Klik hier voor meer informatie over onze diplomaroutes.

Naast het volgen van een diplomaroute is het ook mogelijk te kiezen voor maatwerk. Rivordiplomaroute biedt de mogelijkheid voor aanvullende scholing op maat. Daarnaast kunnen wij onze diplomaroutes naadloos laten aansluiten op uw interne opleidingen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 

 

Rivordiplomaroute is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen en maakt onderdeel uit van ROC Rivor. De beoordeling van onze diplomatrajecten door de Inspectie kunt u terugvinden in de kwaliteitsrapportage van de Inspectie. Deze rapportage is desgewenst bij ons op te vragen.