Extra Fotografie Demoversie November 2013
 

Nieuws

28 juni 2018

Rivordiplomaroute standaard opgenomen in opleidingsaanbod STOOF

 

Na een zeer succesvolle pilot zijn onze diplomaroutes standaard opgenomen in het aanbod van STOOF. STOOF is hét opleidingsfonds van de uitzendbranche. Deze ondersteunt uitzendorganisaties bij het opleiden en diplomeren van uitzendkrachten en vast personeel.

Mbo diploma
Recent is de pilot ‘diplomaroutes in de uitzendbranche’ in samenwerking met STOOF geëvalueerd. Met gepaste trots hebben logistiek medewerkers en helpenden zorg en welzijn hun jarenlange werkervaring om kunnen zetten in een officieel mbo niveau 2 diploma. Uit de pilot kwam naar voren dat een diplomaroute een zeer geschikte methode is voor ervaren uitzendkrachten.

Opsteker
Voor Rivordiplomaroute is dit positieve eindoordeel van STOOF een mooie opsteker. STOOF heeft onze diplomaroutes in het vaste scholingsaanbod opgenomen en vergoedt voor uitzendkrachten 50% van de kosten van hun diplomaroute.

Filmpje
Onderstaand vind je de link naar een kort filmpje van Mariette Schoonaard van STOOF en Alice Bastiaans coördinator van ROC Rivor/Rivordiplomaroute en direct na de eindevaluatie werd gerealiseerd door een medewerker van STOOF.

 

https://youtu.be/n5SGs1Da5R8

 

 

 

0 reacties Plaats een reactie
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
  • Plaats een reactie