Extra Fotografie Demoversie November 2013
 

Nieuws

16 juni 2015

Uitzendwerk is een diploma waard!

 

 

  Logo Rivordiplomaroute

 

Rivordiplomaroute is een samenwerking gestart met STOOF (de Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbrancheopleidings). Dit voorjaar is een pilot gestart waarin uitzendkrachten op kosten van STOOF in 4 verschillende leerroutes (Zorg & Welzijn, Transport & Logistiek, Techniek en Dienstverlening) hun opgedane werkervaringen kunnen laten verzilveren door een diplomaroute op mbo niveau 2 te doorlopen. 


In deze pilot participeren 6 uitzendorganisaties, te weten In Person, Olympia, Randstad, Start People, Tempo Team en Timing. 

Proeve van bekwaamheid
De deelnemende uitzendkrachten volgen géén opleiding en gaan ook niet terug naar de schoolbanken, maar de in de praktijk opgedane kennis en ervaring wordt door middel van een examentraject omgezet naar een officieel erkend mbo-diploma. Een diplomaroute bestaat uit een theoretisch- en praktijkgedeelte. De proeve van bekwaamheid wordt op de werkvloer (bij de opdrachtgever) afgenomen.


Flexibiliteit ten top! 
51 Weken per jaar kan worden ingestroomd. De doorlooptijd is gemiddeld 3-6 maanden. Het theoretisch examen kan op diverse plaatsen in Nederland worden afgenomen én de kandidaat-uitzendkracht bepaalt zelf het tempo.


Sleutel tot succes
STOOF is ervan overtuigd dat de sleutel tot succes mede ligt in het feit dat de intercedent de voorselectie als ook de mentorbegeleiding van de flexkracht tijdens het traject voor zijn/haar rekening neemt. Uiteraard wordt de pilot na afloop geëvalueerd bij zowel de flexkracht als de flexorganisatie. Volg deze innovatieve ontwikkeling via onze website. 

0 reacties Plaats een reactie
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
  • Plaats een reactie