Extra Fotografie Demoversie November 2013
Werkgevers
Kwaliteit en Innovatie
Onze Diplomaroute

Kwaliteit en Innovatie

De kwaliteit van het onderwijs staat steeds meer in de belangstelling. Niet alleen bij reguliere opleidingen maar ook bij commerciële opleidingen en trajecten. Heel logisch natuurlijk want als u kiest voor een opleiding - of in ons geval een diplomaroute - dan mag u rekenen op kwaliteit zodat uw kans van slagen optimaal is. 

 

Rivordiplomaroute hecht veel waarde aan de kwaliteit van dienstverlening. We nemen onszelf regelmatig onder de loep; niet alleen onze diplomaroutes maar ook onze dienstverlening en service. Kwaliteitsbewustzijn staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Kwaliteit, in alle opzichten, staat bij ons altijd voorop. De kwaliteit van onze examinering is hoog, in gepubliceerde rapporten van de onderwijsinspectie is dit na te lezen. Ook de kwaliteit van onze service is hoog. Vanuit Zaltbommel geven we met een professioneel team kandidaten 52 weken per jaar de gelegenheid te starten met een van de diplomaroutes. Zowel de schriftelijke examens als de praktijkexamens worden door heel Nederland afgenomen. Dat kan doordat wij beschikken over een landelijke pool van professionele examinatoren en surveillanten.

 

De diplomaroutes van Rivordiplomaroute moeten aan veel criteria voldoen. Criteria die zijn vastgesteld door de overheid. De toetsing en naleving van die criteria en dus de beoordeling van de kwaliteit van onze diplomaroutes ligt in handen van de Inspectie van het Onderwijs. Wanneer u een diplomaroute volgt, kunt u dan ook verzekerd zijn van goede kwaliteit die leidt tot een volwaardig én erkend mbo-diploma.De wijze van examineren van Rivordiplomaroute is redelijk uniek. Wij examineren met onafhankelijke assessoren die de deelnemer beoordelen in de praktijk. Rivordiplomaroute is onderdeel van ROC Rivor in Tiel. ROC Rivor heeft onlangs nog een hoge score behaald in de mbo keuzegids. 

 

Het kwaliteitsrapport van de Onderwijsinspectie kunt u desgewenst bij ons opvragen.