Fotomateriaal Rivor Diplomaroute11
 

Blog

27 november 2014

ViaViela: in korte tijd je diploma behalen zonder al teveel rompslomp

 

Viaviela

 

Gastouderbureau ViaViela en Rivordiplomaroute werken al jaren samen. Vanaf 2010 zijn er zo’n 15.000 gastouders van ViaViela geslaagd voor de diplomaroute Helpende Zorg en Welzijn voor Gastouders. Samen met Yvette van der Sanden, pedagogisch beleidsmedewerkster bij gastouderbureau ViaViela, blikken we terug op een intensieve en prettige samenwerking.

 

Yvette van der Sanden legt uit waarom de diplomaroute via Rivordiplomaroute een succes is: “Gastouders kunnen de diplomaroute makkelijk combineren met hun dagelijkse werkzaamheden. De lijntjes met ViaViela en Rivordiplomaroute zijn kort en voor deze prijs is het uniek dat je in korte tijd je diploma kunt behalen zonder al teveel rompslomp. Rivordiplomaroute is altijd bereikbaar voor vragen. Het is een kleine organisatie en daardoor kan je snel schakelen. Dat is fijn voor deelnemers van een diplomaroute”.

 

Bij Rivordiplomaroute staat kwaliteit voorop. Onze examens zijn meerdere keren goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs. Wij doen er dagelijks alles aan om onze kwaliteit te blijven garanderen en verbeteren. Yvette geeft haar mening over de kwaliteit van Rivordiplomaroute: “Er vindt een duidelijke selectie aan de poort plaats. Het is niet zo dat iedereen zomaar een diplomaroute kan volgen. Rivordiplomaroute hanteert toelatingseisen en ViaViela checkt voor aanmelding of een nieuwe gastouder aan de toelatingseisen voldoet. Als wij een kandidaat bij Rivordiplomaroute aanmelden begint de strenge controle op de werkervaring. Er worden geen vrijstellingen gegeven, maar gastouders moeten in alle onderdelen examen doen. Iedereen wordt op dezelfde manier gescreend. Op deze manier weten wij dat iedereen die het diploma ontvangt, dat ook echt verdient”.

 

Benieuwd naar de toelatingseisen van de diplomaroute voor gastouders? Klik hier.

 

Gastouderbureau ViaViela en Samenopvoeden.nl: samen gelukkige kinderen grootbrengen.

VvSamenopv 

0 reacties Plaats een reactie
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
  • Plaats een reactie