Fotomateriaal Rivor Diplomaroute11
 

Blog

18 september 2014

Ideaal voor mensen die gewoon aan de slag willen

 

Wijma


Martijn Wijma vertelt over zijn Diplomaroute gastouders:


Ik ben door ouders gevraagd om 'officieel' gastouder te worden, omdat ik al op wat kinderen paste. Nadat ik werkloos was geworden, leek mij dat eigenlijk wel een goede optie. Eén ouder maakte mij attent op de Diplomaroute gastouders. Ik zat niet uit te kijken naar een lang studietraject want ik wilde direct aan de slag. De diplomaroute viel goed te doen, maar ik heb wel even serieus de theorie in moeten duiken. Dat was best te doen omdat het traject kort is. Door wat ik heb geleerd ben ik zelfverzekerder geworden in dit vak. Ik weet nu wat te doen, mocht er iets voorvallen. Eigenlijk vind ik het best een prettig idee om gekwalificeerd te zijn. Ik ben nu druk in de weer met de gemeente over mijn geregistreerd gastouderschap. Een diploma is daarvoor een must.

Ik kan de Diplomaroute echt aanbevelen. Ideaal voor mensen zoals ik, die gewoon aan de slag willen. Ik vond de organisatie rondom mijn Diplomaroute echt prima. Er wordt duidelijke taal gesproken en afspraken komt men op tijd na. Echt klasse!

0 reacties Plaats een reactie
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
  • Plaats een reactie