Extra Fotografie Demoversie November 2013
 

Blog

27 januari 2014

Een diplomaroute versus een EVC-procedure

 

02B51673
Bent u al jaren werkzaam als secretaresse, elektromonteur of logistiek medewerker maar beschikt u niet over de papieren om de volgende stap mee te zetten? Voorheen was de EVC-procedure de enige manier  waarmee u een ervaringscertificaat kon krijgen maar sinds kort is er ook een andere optie:  de Rivordiplomaroute. Hoe verhoudt de diplomaroute zich tot de EVC-procedure en wat is het voordeel van het volgen van een Rivordiplomaroute? Hieronder leggen we uit hoe het werkt.

 

1: Je krijgt een erkend diploma
Het grootste voordeel van het volgen van de Rivordiplomaroute is dat u aan het einde van de rit wordt beloond met een officieel erkend mbo-diploma! Na het doorlopen van een EVC-procedure ontvang je ook een erkend document, het ervaringscertificaat. Een evc-certificaat is uiteraard waardevol, maar met een diplomaroute van Rivor heeft u een echt diploma op zak.

 

2: Afsluitend examen
Het EVC vraagt u om een portfolio samen te stellen met bewijsstukken van uw werkervaring. Heeft u die zomaar voor het grijpen? Bij de Rivordiplomaroute vragen we geen moeilijke dingen: bij uw inschrijving levert u een aantal formulieren in waaronder eventuele diploma’s of certificaten. Wij controleren deze, checken uw opgegeven referenties en bellen u voor een telefonische intake. Als alles goed is kunt u hierna direct examen doen en als u slaagt volgt een diploma. Simpel toch?


3: Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, te beginnen bij de kwaliteit van examinering. Deze is zeer hoog en wordt in gepubliceerde rapporten van de onderwijsinspectie als zeer goed omschreven. Ook met onze service willen we de kwaliteit bieden die u verdient! U kunt 52 weken per jaar starten met de diplomaroute en met een landelijk team van examinatoren kunt u altijd dicht in de buurt praktijk- en schriftelijk examen doen.

 

4: Op ieder gewenst moment starten
De Rivordiplomaroute kunt u zelfstandig thuis uitvoeren. Hierdoor kunt u op ieder tijdstip te starten en er op momenten aan werken wanneer het u goed uitkomt. Hoe lang u over de Rivordiplomaroute doet is afhankelijk van uw kennis en ervaring. In principe kunt u het hele traject in 3 weken doorlopen en houdt u tijd over voor de leukere dingen in het leven.

 

Wilt u de volgende stap in uw carrière zetten? Volg de diplomaroute en zet uw in de praktijk opgedane kennis om in een officieel erkend mbo-diploma.

0 reacties Plaats een reactie
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
  • Plaats een reactie