Fotomateriaal zorg en welzijn gastouder
 

Blog

08 augustus 2014

De korte, intensieve aanpak is mij goed bevallen!

 

Wij geloven zelf in onze aanpak, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar wat vinden anderen, die betrokken raken bij de Rivordiplomaroute er nu eigenlijk van? Deze keer komt Sandra Tomljenovic aan het woord die vertelt over haar ervaringen na het afronden van een Diplomaroute 'Helpende Zorg en Welzijn, specialisatie gastouders (mbo-niveau 2)'.

 

SAM 3451

 

"Ik werkte al jaren naar volle tevredenheid in de kinderopvang, tot het moment dat het bedrijf waar ik werkte mij moest ontslaan en ik werkloos raakte. Ik wilde graag weer aan de slag in de kinderopvang, maar beschikte niet over een diploma. En dat bleek een sta-in-de-weg bij mijn zoektocht naar werk.

 

Een kennis maakte mij attent op de Diplomaroute en dat sprak mij direct aan. Het is even geleden dat ik in een schoolbankje heb gezeten en ik schrok een beetje daarvoor terug dat weer te moeten doen. Wat een verademing om te ontdekken dat het schoolbank-idee juist niet is wat de Diplomaroute biedt! Ja, je moet zelfstandig leren, maar ik doe dit werk al jaren dus de meeste leerstof vormde voor mij geen probleem. Heb er ook nog hier en daar wat van opgestoken, want ontwikkelingen in het vakgebied staan natuurlijk niet stil. In ongeveer 10 weken was mijn Diplomaroute afgerond. Die korte, intensieve aanpak is mij echt goed bevallen.

 

Ik kan de Diplomaroute echt iedereen aanraden die overweegt gecertificeerd gastouder te worden. Het traject ging in een lekker rap tempo en de lesstof was duidelijk. Gemaakte afspraken worden nagekomen, gewoon zoals het hoort. De Diplomaroute duurt minder lang dan reguliere opleidingen en qua kosten was dit voor mij gewoon de goedkoopste oplossing. Met mijn diploma op zak ben ik nu aan het werk als gastouder."

 

Meer weten over de Diplomaroute Gastouders? Lees dan hier verder. 

0 reacties Plaats een reactie
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
  • Plaats een reactie