Fotomateriaal Rivor Diplomaroute13
 

Blog

20 oktober 2014

De Diplomaroute gaf mij de erkenning die ik eigenlijk al lang had verdiend

 

Groener2

 

Louise Groener voltooide de Diplomaroute gastouders en deelt haar ervaringen:

 

"Ik wilde zelfstandig starten als gastouder na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang. Via het gastouderbureau, waar ik contact mee had, werd ik opmerkzaam gemaakt op het bestaan van de Diplomaroute. Heerlijk dat ik op deze manier aan de benodigde papieren kon komen, zonder het gevoel te hebben compleet overnieuw te moeten beginnen!

 

Het is eigenlijk waanzinnig snel gegaan, volgens mij was ik in 2,5 week klaar. Donderdag aangemeld, vrijdag de intake, maandag was het boek in huis en ben ik meteen de stof gaan doornemen. Omdat ik de werkervaring heb, ging het gewoon zo snel. Ik beveel de Diplomaroute aan iedereen aan die wél de werkervaring heeft, maar niet over het bijbehorende diploma beschikt. Vandaag de dag heb je zo’n officieel erkende kwalificatie gewoon nodig.

 

De Diplomaroute doet ook precies dat; het gaf mij de erkenning die ik eigenlijk allang had verdiend. De Diplomaroute dwong mij ook mij te concentreren op bijbehorende aandachtsgebieden waar mijn kracht niet van nature ligt, zoals het rekenen. Maar ja, dat hoort er gewoon bij, dus dat moest ik gewoon doen. Kwestie van even aanpoten.

 

Dankzij de Diplomaroute ben ik nu gestart als gastouder en dat bevalt mij erg goed."

 

Meer weten over de Diplomaroute gastouders? Klik dan hier.

0 reacties Plaats een reactie
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
  • Plaats een reactie